Θα μας βρείτε στο 2310 535309
  • Facebook Toolplus.gr
  • Youtube Toolplus.gr

0 προϊόντα -

My cart (0) -

€0.00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Τρόποι Πληρωμής

Η Toolplus σας δίνει την δυνατότητα αποπληρωμής της παραγγελίας σας με τρεις τρόπους.

Αντικαταβολή

Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε την μεταφορική εταιρεία κατά την παραλαβή τους στην έδρα σας.

Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει επιπλέον κόστος 2 ευρώ.

Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε περίπτωση που το βάρος των προϊόντων είναι μεγάλο (αποστολή με μεταφορική) οπότε η παραλαβή τους γίνεται απο την έδρα της μεταφορικής, σε αυτην την περίπτωση θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό της Toolplus .

Κατάθεση σε λογαριασμό της Toolplus

Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας και να μας αποστείλετε email ή fax με το καταθετήριο.

 

  • Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος: GR 6 7011 0224 0000 0224 0031 8014

 

  • Τράπεζα Πειραιώς: GR 9301 7220 3000 5203 0563 49681

 

Σε περίπτωση επιλογής κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει το ποσό να κατατεθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας διαφορετικά το σύστημα ακυρώνει αυτόματα την παραγγελία.

Με πιστωτική κάρτα visa , mastercard ,Diners μέσω Εθνικής Τράπεζας

Με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα μέσω του Alpha e-Commerce, του ασφαλούς pay center της Εθνικής Τράπεζας. Όλες οι συναλλαγές σας με την πιστωτική κάρτα εκτελούνται σε περιβάλλον ισχυρής κρυπτογράφησης, με την εγγύηση της Εθνικής Τράπεζας. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται από την τράπεζα και εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται στο e-shop.

5