Θα μας βρείτε στο 2314 437570
  • Facebook Toolplus.gr
  • Youtube Toolplus.gr

0 προϊόντα -

My cart (0) -

€0.00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Τρόποι Πληρωμής

Η Toolplus σας δίνει την δυνατότητα αποπληρωμής της παραγγελίας σας με τρεις τρόπους.

Αντικαταβολή

Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε την μεταφορική εταιρεία κατά την παραλαβή τους στην έδρα σας.

Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει επιπλέον κόστος 2 ευρώ.

Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε περίπτωση που το βάρος των προϊόντων είναι μεγάλο (αποστολή με μεταφορική) οπότε η παραλαβή τους γίνεται απο την έδρα της μεταφορικής, σε αυτην την περίπτωση θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό της Toolplus .

Κατάθεση σε λογαριασμό της Toolplus

Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας και να μας αποστείλετε email ή fax με το καταθετήριο.

 

  • Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος: GR67 0110 2240 0000 2240 0318 014

 

  • Τράπεζα Πειραιώς: GR93 0172 2030 0052 0305 6349 681

 

Σε περίπτωση επιλογής κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει το ποσό να κατατεθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας διαφορετικά το σύστημα ακυρώνει αυτόματα την παραγγελία.

Με πιστωτική κάρτα visa , mastercard ,Diners μέσω Εθνικής Τράπεζας

Με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα μέσω του Alpha e-Commerce, του ασφαλούς pay center της Εθνικής Τράπεζας. Όλες οι συναλλαγές σας με την πιστωτική κάρτα εκτελούνται σε περιβάλλον ισχυρής κρυπτογράφησης, με την εγγύηση της Εθνικής Τράπεζας. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται από την τράπεζα και εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται στο e-shop.

5