Θα μας βρείτε στο 2314 437570
 • Facebook Toolplus.gr
 • Youtube Toolplus.gr

0 προϊόντα -

My cart (0) -

€0.00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Service

Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα των επισκευών εξασφαλίζειτην υψηλή ποιότητα αλλά και την ταχύτατη διεκπεραίωση των επισκευών σας. Το συνεργείο μας λειτουργεί με υψηλές προδιαγραφές και είναι άριστα εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα ελέγχου και με τεχνικούς υψηλής κατάρτισης και εμπειρίας.

Η οργάνωση και το έμπειρο προσωπικό μας είναι η εγγύηση γιατην γρήγορη επισκευή των εργαλείων σας, αλλά και για την ταχύτατη αποστολή των ανταλλακτικών.

Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να στείλετε τα εργαλεία σας με courier (με χρέωση δική μας με φτηνότερο κοστολόγιο λόγω συνεργασίας μας με εταιρίες courier).

O χρόνος μετάβασης του δέματος συνήθως είναι μία μέρα, έτσι γλιτώνετε τον χρόνο που πρέπει να σπαταλήσετε ώστε να πάτε τα εργαλεία σας σε κάποιο κατάστημα της πόλης σας, και επιπλέον μπορείτε να τα στείλετε και να τα παραλάβετε από τον χώρο εργασίας σας.

Τα εργαλεία που επισκευάζουμε στο service μας είναι κυρίως από επώνυμες εταιρίες όπως MAKITA, BOSCH, DEWALT, MILWAUKEE, HUSQVARNA, και δεν επισκευάζουμε κινέζικα εργαλεία.

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται είναι γνήσια ανταλλακτικά αντιπροσωπείας.

Οι εργασίες που παρέχουμε στο service μας είναι υπεύθυνες και υψηλών προδιαγραφών με καλές τιμές, και τα μεταφορικά τα επιβαρύνετε πάντα ο πελάτης.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗ:

 • Να βεβαιώνεστε πάντοτε ότι το εργαλείο είναι σβηστό και αποσυνδεδεμένο από το ηλεκτρικό ρεύμα πριν εκτελέσετε οποιαδήποτε εργασία ελέγχου ή συντήρησης σε αυτό.

Για να διατηρείται η ΑΣΦΑΛΕΙΑ και η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του προϊόντος, οι εργασίες επισκευής, ο έλεγχος και η αλλαγή των καρβουνακιών, καθώς και οποιαδήποτε άλλη εργασία συντήρησης και ρύθμισης, θα πρέπει να εκτελούνται σε εξουσιοδοτημένα κέντρα εξυπηρέτησης, και πάντοτε με τη χρήση καταλλήλων ανταλλακτικών.

 • ΜΗΝ επιτρέψετε στη βολικότητα ή στην εξοικείωσή σας με το προϊόν (που αποκτήθηκε από επανειλημμένη χρήση) να αντικαταστήσει την αυστηρή προσήλωση στους κανόνες ασφάλειας του εργαλείου. Αν χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρικό εργαλείο αυτό με ανασφαλές ή λανθασμένο τρόπο, μπορεί να υποστείτε σοβαρό προσωπικό τραυματισμό.

  1. Να κρατάτε το ηλεκτρικό εργαλείο από τις μονωμένες λαβές όταν εκτελείτε μια εργασία κατά την οποία ο σφικτήρας μπορεί να έρθει σε επαφή με μη ορατά καλώδια ή με το δικό του καλώδιο τροφοδοσίας.

 • Αν οι σφικτήρες έρθουν σε επαφή με κάποιο ηλεκτροφόρο καλώδιο, τα εκτεθειμένα μεταλλικά μέρη του ηλεκτρικού εργαλείου θα γίνουν κι αυτά ηλεκτροφόρα και μπορεί να προκληθεί ηλεκτροπληξία στο χειριστή.
 • 2. Να βεβαιώνεστε πάντοτε ότι στέκεστε σταθερά. Όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο σε υψηλές τοποθεσίες, να βεβαιώνεστε ότι δεν βρίσκεται κανένας από κάτω.

  3. Να κρατάτε το εργαλείο σταθερά.

  4. Μην πλησιάζετε τα χέρια σας σε περιστρεφόμενα μέρη.

 • ΕΓΓΥΗΣΗ

Η εγγύηση έχει διάρκεια ενός έτους από την ημερομηνία του τιμολογίου πώλησης του εργαλείου με Επέκταση της εγγύησης στα 3 χρόνια.. Η αντιμετώπιση των εγγυήσεων απο την Makita γίνεται με το κριτήριο της τεχνικής υποστήριξης των εργαλείων γι'αυτό το λόγο εφαρμόζονται οι παρακάτω κανονισμοί:

ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Η Makita Ελλάς Α.Ε. αναλαμβάνει την εγγύηση των μηχανημάτων Makita σύμφωνα με τις νομικές / εθνικό-ειδικές οδηγίες.

Ζημιές προερχόμενες από φυσική φθορά, υπερφόρτιση ή ακατάλληλη μεταχείρηση αποκλείονται από την εγγύηση.

Σε περίπτωση προβλήματος παρακαλούμε να στείλετε το μηχάνημα, συναρμολογημένο, μαζί με το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΓΓΥΗΣΗΣ (τελευταία σελίδα των οδηγιών χρήσεως που βρίσκονται στην συσκευασία κάθε εργαλείου) , στην toolservice

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Η εγγύηση δίνεται με τη βασική προϋπόθεση της «Καλής Λειτουργίας».

 1. Εκτός από την έγκριση του εξουσιοδοτημένου seervice Makita σαν συνοδευτικά για την εγγύηση είναι απαραίτητα : Τιμολόγιο πώλησης του εργαλείου και συμπληρωμένο με όλα τα ζητούμενα στοιχεία, το πιστοποιητικό εγγύησης που βρίσκεται στην τελευταία σελίδα των οδηγιών χρήσεως κάθε εργαλείου.
 2. Δεν καλύπτονται με εγγύηση τα εργαλεία που δίνονται για ενοικίαση.
 3. Δεν καλύπτονται με εγγύηση εργαλεία που επιχειρήθηκε η επισκευή τους από άτομα μη αναγνωρισμένα απο την ΜΑΚΙΤΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
 4. Χρήση οποιουδήποτε μη γνήσιου ανταλλακτικού ή εξαρτήματος μπορεί να προκαλέσει ζημίες και κίνδυνο για τον χρήστη, ζημιές που δεν αναγνωρίζονται ως εγγύηση

5