Θα μας βρείτε στο 2310 555599
  • Facebook Toolplus.gr
  • Youtube Toolplus.gr

0 προϊόντα -

My cart (0) -

€0.00

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

D-PG 130.4-9 X-TRA, NILFISK, POWERGRIP ΠΛΥΣΤΙΚΟ 130bar 550lt
Κωδικός: 128470530

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

396,80 €

Διαθεσιμότητα3-4 εργάσιμες

Ο ασύρματος έλεγχος του πλυστικού απευθείας από το πιστολι ψεκασμού δίνει τον χρηστή εκτός από ευελιξία και άνεση κινήσεως, τον έλεγχο μιας μεγάλης ποικιλίας εργασιών καθαρισμού που χρειάζονται διαφορετική πίεση αλλά και ποσότητα νερού. Η ενσωματωμένη τηλεσκοπική χειρολαβή μειώνει τον απαιτούμενο χώρο αποθήκευσης όταν δεν χρησιμοποιείται. Το σύστημα ακροφυσίου Click&Clean που αποτελεί μοναδικό χαρακτηριστικό των Nilfisk πλυστικών μηχανημάτων καθιστά γρήγορη και εύκολη την εναλλαγή των ακροφυσίων. Η τυπική Nilfisk σύζευξη λόγχης διασφαλίζει τη συμβατότητα με την μεγάλη γκάμα αξεσουάρ Nilfisk.
Ιδανικό για όποιον χρειάζεται ένα καλό εργονομικό πλυστικό μηχανήματα με υψηλή απόδοση και εκτιμά την ευελιξία που συνεπάγετε το σύστημα έλεγχου PowerGrip.Για όλες τις  εργασίες καθαρισμού μέσης και υψηλής συχνότητας γύρω από το σπίτι. Ιδανική λύση για τον καθαρισμό αυτοκινήτων, οχημάτων 4x4, αυτοκινο΄ύμενων και φυσικά  αίθριων.Το D PG 130.4 είναι ένα οικιακό πλυστικό μηχανήματα που παρέχει ένα εξαιρετικό επίπεδο απόδοσης, μέσω ενός ανθεκτικού 2.1 kW Μοτέρ.Με το PowerGrip ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 7 προεπιλεγμένες ρυθμίσεις πίεσης & ροής νερού – όχι πάνω στο πιεστικό αλλά απευθείας από το πιστολι ψεκασμού και μάλιστα  κατά την διάρκεια της λειτουργιάς του. Ο ασύρματος έλεγχος του  πλυστικού απευθείας από το πιστολι ψεκασμού δίνει τον χρηστή εκτός από ευελιξία και άνεση κινήσεως, τον έλεγχο μιας μεγάλης ποικιλίας εργασιών καθαρισμού που χρειάζονται διαφορετική πίεση αλλά και ποσότητα νερού.Η ενσωματωμένη  τηλεσκοπική χειρολαβή μειώνει τον απαιτούμενο χώρο αποθήκευσης όταν δεν χρησιμοποιείται. Το σύστημα ακροφυσίου Click&Clean που αποτελεί μοναδικό χαρακτηριστικό των Nilfisk πλυστικών μηχανημάτων καθιστά γρήγορη και εύκολη την εναλλαγή των ακροφυσίων. Η τυπική Nilfisk σύζευξη λόγχης διασφαλίζει τη συμβατότητα με την μεγάλη γκάμα αξεσουάρ Nilfisk.
Πίεση αντλίας (bar):   130Ισχύς (kw):    2,1Κατανάλωση ενέργειας (Α) :   9,5Ροή νερού (l/h):    550 / 450Μήκος καλωδίου ρεύματος(m):     5Σωλήνα Υψηλής πέσης (m):     9Μέγιστη θερμοκρασία εισόδου (°C):     60Διαστάσεις Μ - Π - Υ(mm):    345-395-875

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Αξιολόγηση για το: D-PG 130.4-9 X-TRA, NILFISK, POWERGRIP ΠΛΥΣΤΙΚΟ 130bar 550lt

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν; *

 
Τιμή
Χρησιμότητα
Ποιότητα

Εκτίμηση Κόστους Αποστολής

Εκτιμηση Μεταφορικων και Φορων

  • Πελάτες μας αγόρασαν επιπλέον και αυτά
    Σχετικά Προϊόντα
    Σύγκριση προϊόντων

    Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.

    5